utorak, 6. prosinca 2011.

Ronaldinho: "Ja ću hrabriti Barcu iz daljine"

Prošlo je više od tri godine otkako je Ronaldinho napustio Barcelonu. Niko to ne bi rekao, jer sjećanje na njega još živi i opipljivo je među navijačima Barcelone. Njegovu Barcu zamijenila je prekrasna skupina predvođena Leom Messijem i Pepom Guardiolom. Brazilac je i dalje vezan za bivši tim, i želio je poslati poruke ohrabrenja i podrške svojim bivšim suigračima, pred veliki El Clasico.

Da je i dalje svim srcem uz Barcelonu, Ronaldinho je dokazao svojom izjavom za španjolski 'EMD'.
- Barceloni želim svu sreću ovog svijeta u El Clasicu, i nadam se da će pobijediti. Koji će biti rezultat? Ne znam, samo želim da Barca pobjedi. Ja ću navijati za njih i hrabriti ih iz daljine. Visca el Barça!
Brazilac se također prisjetio i njegovog ''sukoba'' sa Blancosima, 19. studenoga 2005. godine na Bernabeu, utakmica koju će on pamtiti čitavog života. Barca je pobijedila 0:3, a na kraju je čitav stadion aplaudirao Ronaldinhu.
- Odlično se sjećam te utakmice. Bio je to jedinstven susret. Imao sam sreću da zabijem dva gola, i na kraju su protivnički navijači aplaudirali. Nikad to neću zaboraviti – rekao je Dinho.
Ronaldinho je također pričao i o Svjetskom klupskom prvenstvu, te rekao da budu pažljivi.
- Moraju biti jako pažljivi sa Neymarom. On je fantastičan igrač, s velikom kvalitetom i impresivnim driblingom. Ako ga uspiju zaustaviti, biti će u velikoj prednosti.
Što se tiče njegove budućnosti, kruže glasine kako bi mogao završiti u Grčkoj, ali Dinho je jasno rekao:
- Jako sam sretan u Flamengu, tu imam ugovor i nadam se da ću ostati.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...