srijeda, 28. prosinca 2011.

Cardoner: "Koliko ja znam nismo platili 10 milijuna za Neymara"


Dopredsjednik Barcelone Jordi Cardoner je odbacio tvrdnje kako je španjolski prvak sa brazilskim Santosom postigao sporazum prema kojemu će Neymar 2014. godine preseliti na Nou Camp.

Naime, ranije ovog mjeseca brojni su mediji prenijeli vijest po kojoj su europski prvaci isplatili Santosu deset milijuna eura kako bi imali opciju prvokupa Neymarovog ugovora, a govorilo se i kako će do transfera doći prije Svjetskog prvenstva 2014. godine.

Međutim, Cardoner tvrdi kako nema nikakvog dogovora sa brazilskim klubom.

"Koliko ja znam, nismo platili deset milijuna eura kako bismo imali pravo na otkup Neymarovog ugovora." - rekao je Cardoner za radio RAC1.

Cardoner je također rekao kako će trener Josep Guardiola imati posljednju riječ o tome hoće li Neymar na kraju preseliti na Nou Camp.

"Ako govorimo o Neymaru, onda je to zbog toga što se smatra da on ima kvalitetu postati dio ove momčadi, ali naš stručni stožer će o tome donijeti zadnju odluku."

19-godišnji Neymar je jedan od najtraženijih mladih igrača na svijetu u ovom trenutku, a nevjerojatno zvuči podatak da je već odigrao devetnaest utakmica za brazilsku reprezentaciju.

Problem zainteresiranim klubovima će biti činjenica da će njegova odšteta biti velika, s obzirom da je ranije ove godine potpisao novi petogodišnji ugovor sa Santosom.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...