srijeda, 28. prosinca 2011.

Guardiola želi Torresa!?

Kako piše današnji Mundo Deportivo, Barça i Chelsea su dogovorili prelazak Fernanda Torresa na Nou Camp. Torres koji u posljednje vrijeme baš i ne igra na zavidnoj razini, trebao bi biti zamjena za ozlijeđenog Davida Villu, koji će izbivati sa terena 5 mjeseci. Javna je tajna kako je Pep uvijek bio ljubitelj 'El Niña'.

U zamjenu za Torresa, trener Chelsea André Villas-Boas, koji želi pod svaku cijenu da pomladi tim 'Plavaca', traži čak tri igrača i to: Martina Montoyu, Sergi Roberta i Pedra.


Kako navodi katalonski medij, sportski direktor 'plavaca' Michael Emenalo tajno se sastao sa Guardiolom u Bresciji gdje su dogovarali ovaj transfer. Pep jednostavno nije želio da izgubi Pedra, pa je za uzvrat sportskom direktoru Chelsea ponudio u zamjenu Isaaca Cuencu, na što je navodno direktor Chelsea pristao.



Kako stvari stoje Montoya, Cuenca i Sergi će prihvatiti zamjenu. Pridružiti će se Oriolu u dresu Chelsea. Nakon utakmice Katalonija - Tunis koja se igra 30.12., trojica gore navedenih igrača putuju u London privatnim avionom i svoj debi će imati protiv Aston Ville na Stamford Bridgeu, prenosi Mundo Deportivo.

Ipak, na kraju pozivamo na oprez kada je u pitanju ova vijest! Naime, danas je u Španjolskoj Dia de Inocentes, odnosno praznik kada Španjolci zbijaju šale, nešto poput 1. travnja kod nas. Da li je ovo samo jedna šala Mundo Deportiva ili tu ima i neke istine, saznat ćemo vrlo brzo!

2 komentari:

Ajmee ako je ovo stvarno istina onda u pm..-.-'' jbte Torres nemože u Chelseu dat gola,e moj Guardiola bolje kupuj igrače poput Pata il Neymara jer se baš neš s Torresom usrećit...

Da, ali u reprezentaciji skupa igraju Xavi, Iniesta, Villa, Puyol, Pique, Torres, itd...

A pošto su oni svu u Barceloni Torres bi se s njima dobro slagao!

Najbolja odluka Barce bila bi dovođenje Neymara i Torresa!

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...