srijeda, 11. siječnja 2012.

Alves, Maxwell i Iniesta propuštaju utakmicu protiv Osasune

FC Barcelona se temeljito priprema za utakmicu 1/16 finala Kupa Kralja protiv Osasune. Jutros su održali završni trening u Ciutat Esportivi pred ovu utakmicu. 

Pep Guardiola je na raspolaganju imao 18 igrača prve ekipe, te Cuencu, Montoyu i Sergija Roberta iz Barçe B. Bivši stoper Barçe, Rafa Marquez je, kao u subotu i utorak, trenirao s ekipom. Tijekom današnjeg treninga je blagu bol u desnoj nozi osjetio Dani Alves pa će on, iz predostrožnosti, propustiti utakmicu protiv Osasune. U Pamplonu neće putovati ni Iniesta i Maxwell, ali oni nisu ozlijeđeni, već ih je trenersko osoblje odlučilo poštedjeti. Naravno, s ekipom nije trenirao Seydou Keita, koji se pridržio reprezentaciji Malija i bit će odsutan nekoliko tjedana. David Villa je nastavio proces oporavka u teretani, kao i Afellay, koji se danas iz Nizozemske vratio u Barcelonu. Njegov povratak je bila velika vijest na današnjem treningu. 
Dakle, popis putnika za utakmicu protiv Osasune izgleda ovako: Valdes, Pinto, Pique, Cesc, Puyol, Xavi, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Sergio, Pedro, Adriano, Abidal, Fontas, Cuenca, Sergi Roberto i Montoya.







0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...