subota, 7. siječnja 2012.

Jordi Cardoner: "Želimo Real Madrid u četvrtfinalu Kupa"

Potpredsjednik FC Barcelone, Jordi Cardoner kaže da bi želio da se katalonska ekipa susretne sa Real Madridom u četvrtfinalu Kupa Kralja.

Barcelona je jednom nogom već u narednoj fazi natjecanja, s obzirom da su sa uvjerljivih 4:0 savladali Osasunu, dok ekipa Real Madrida još uvijek nije osigurala prolaz. Oni su na Santiago Bernabeu sa 3:2 pobijedili Malagu, koja je nakon prvog poluvremena vodila sa 0:2. Barça je poražena od Mourinhove ekipe u prošlosezonskom finalu Kupa Kralja, ali Cardonera veseli mogućnost da će dvije ekipe još jednom odmjeriti snage u ovom natjecanju, ovog puta u četvrtfinalnoj utakmici.
"Želim da se Barça susretne sa Real Madridom u četvrtfinalu, vrijeme kad su se navijači naše ekipe bojali Madrida je prošlo. Bio bih oduševljen kad bi se igralo više sjajnih finalnih utakmica protiv Reala", rekao je on za radio stanicu "COM". Barçin direktor je dodao da, unatoč stalnim napetostima, on vjeruje da dva Ligaška giganta ne bi trebala okrenuti jedni drugima leđa. "Ja ne branim razbijanje institucionalnih odnosa. Odnosi ne bi trebali biti razbijeni, jedna stvar je da dva kluba nisu na istoj strani, a druga prekid odnosa", istaknuo je.
Dijelite li Vi isto mišljenje sa našim potpredsjednikom, kažite nam u komentarima!

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...