četvrtak, 5. siječnja 2012.

Fabregas i Messi dvaput

Barcelona ispratila Osasunu s četiri lopte u mreži. Po dva puta zabijali su Cesc i Messi a tri asistencije zabilježio je Xavi.

Guardiola je između vratnica postavio Pinta, a Cuenci je pružio čast igrati od prve minute u Barceloninom dresu. Ostatak postave činili su uglavnom redoviti igrači, no na možda neuobičajenim pozicijama. Nije to nimalo smetalo Barci koja je povela pogotkom Fabregasa u 14. minuti.
U klasičnom rukometnom prebrojavanju Xavi je na lijevoj strani pronašao samog Cesca koji je lako matirao gostujućeg vratara. Pet minuta kasnije isti je dvojac s istim ulogama opet pod svjetlima pozornice Nou Campa. Omaleni veznjak dodao je loptu na 16 metara gdje je ovoljetno pojačanje iz Arsenala fantastičnom reakcijom i lob udarcem drugi put zatreslo mrežu.
Nakon toga igra se malo primirila, no domaći su i dalje napadali te, kao i obično, držali loptu u svom posjedu. U nastavku je ušao i Messi koji se upisao u strijelce na Fabregasovu asistenciju u 73. minuti susreta.
Argentinac je još jednom bio precizan i u sudačkoj nadoknadi te se slobodno može reći kako je Barcelona siguran putnik u četvrtfinale već nakon ove prve utakmice.
Kup kralja, osmina finala, prve utakmice:
Barcelona - Osasuna 4:0
Real Sociedad - Mallorca 2:0





















Sažeci sa utakmice!

1 komentari:

a šta im uradi Messi za 15 minuta, mogao je još dva gola zabit....

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...