ponedjeljak, 16. siječnja 2012.

Barcelona je spremna ponovo poraziti Real Madrid!


Bliži se četvrti El Clasico ove sezone. Odigrat će se na Santiago Bernabeu, gdje će trenutno, kako tablica kaže, bolji Real Madrid dočekati Barcelonu. Ali, zanemarimo tablicu, jer ni 100 bodova razlike neće pokolebati vjeru Barcelone, njezinih igrača i navijača da je upravo ona bolja od Real Madrida. Sjetimo se kako su i prošli put Blancosi bili uvjereni da će pobijediti i tada ranjivu Barcelonu. I što je bilo? Ponovo osramoćeni Real Madrid - eto što je bilo!

Sada je red na Kup kralja. Prošle godine Barcelona je imala bolje rezultate protiv Real Madrida, ali bez obzira i na ovosezonske rezultate, ona ih je nastavila pobijeđivati. I nastavit će! Jer Barcelona ima ono što Real Madrid nema, a čini se da nikada neće ni imati. Ima svoju tehniku koju maldići iz Madrida nikada neće ostvariti, ima prisutnu mirnoću u igri, slogu u timu, odličnu suradnju sa Pepom, toleranciju i nakon svega toga pobjede koje zaslužuje.

Madrid je sada pet bodova ispred Barcelone. A da li bodovi zaista znače sve? Ne, i nikada neće. Barcelona je trenutno najbolji klub na svijetu, a vjerujemo da je spremna da to dokaže i u srijedu protiv Mourinhovog tima!

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...