subota, 28. siječnja 2012.

FOTO: 18 igrača putuje u Villarreal

Trener Barcelone, Josep Guardiola pozvao je 14 igrača prve ekipe te Cuencu, Dos Santosa, Sergija Roberta i Cristiana Tella iz Barçe B za večerašnju utakmicu protiv Villarreala. 

Ekipa Barcelone je sinoć odradila posljednji trening uoči večerašnje utakmice na El Madrigalu. Na kraju treninga je Barçin trener pročitao popis od 18 igrača pozvanih za ovu utakmicu. On ukljčuje ukupno 18 igrača: 14 iz prve ekipe te Cuencu, Dos Santosa, Sergija Roberta i Tella iz Barçe B. Uz dozvolu kluba, Jose Manuel Pinto je propustio trening, ali se našao na popisu za ovu utakmicu La Lige. 
Ekipa je u Villarreal otputovala jutros. Početni plan je bio do Castellona putovati vlakom, ali se on promijenio, jer igračima i trenerskom osoblju katalonskog kluba nije mogla biti garantirana sigurnost na ovoj stanici. Dakle, ekipa će putovati do Benicassima, a odatle će autobusom ići do Villarreala.
Zajedno će ručati u hotelu, a sat vremena prije utakmice će krenuti na El Madrigal. Utakmica se igra u 22:00 sata, a nakon nje će se ekspedicija vratiti u Barcelonu. Dolazak u katalonsku prijestolnicu planrian je za 03:20 sati.
Pedro je zadobio jednu lakšu ozljedu i izvan stroja će biti nekih 6-7 dana, pa je umjesto njega pozvan nedovoljno oporavljeni Alexis Sanchez. Ipak, većina medija je složna da Guardiola neće riskirati sa Čileancem, već će na Pedrovo mjesto staviti Adriana ili Cuencu.
Pozvani su: Valdes, Pinto, Pique, Fabregas, Puyol, Xavi, Messi, Thiago, Mascherano, Sergio Busquets, Adriano, Abidal, Alves, Alexis, Jonathan dos Santos, Isaac Cuenca, Sergi Roberto i Cristian Tello.








0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...