subota, 28. siječnja 2012.

FOTO: Igrači stigli u Villarreal

Pedro Rodriguez će propustiti večerašnju utakmicu zbog ozljede koju je dobio na jučerašnjem treningu. Umjesto njega, Guardiola je uvrstio Čileanca koji se osjeća bolje nakon liječničkog tretmana.

Ekipa i stručni stožer Barcelone su već doputovali u Castellon, gdje će igrati utakmicu protiv Villarreala večeras. Međutim, ekipu su pred polazak zadesile loše vijesti. Pedro Rodriguez je istegnuo butni mišić i neće biti u kombinaciji za susret na El Madrigalu. Umjesto njega, među putnicima u vlaku je bio Alexis Sanchez.
Ozljeda se dogodila jučer na treninguKako kažu timski liječnici, Pedro je imao problema krajem treninga koji se održao u petak. Testovi su potvrdili da je igrač istegnuo butni mišić lijeve noge. Time će propustiti utakmicu protiv Villarreala, a još nije poznat točan datum povratka. Pretpostavlja se da će oporavak trajati oko sedam dana.
Bolja vijest je to da su tretmani klupskih liječnika dobro djelovali, tako da je Čileanac uvršten u popis igrača koji su došli u Castellon. Podsjetimo se da je Alexis Sanchez zadobio lagano iščašenje ramena u susretu protiv Real Madrida, a jutros je u zadnji trenutak dobio poziv za utakmicu.
Kritična situacija sa ozljedamaOdlaskom Milita, Caceresa, Jeffrena, Bojana, te ove zime Maxwella, prvi tim je ostao na svega 20 igrača. Međutim, to vjerojatno ne bi bio veliki problem da prvi tim nisu zadesile brojne ozljede ključnih igrača. Trenutno je ozlijeđeno 6 igrača (Afellay, Villa, Fontas, Iniesta, Alexis, Pedro), što bi značilo da, ako izostavimo rezervnog golmana Pinta, Guardiola ima na raspolaganju svega 13 igrača. To je primoralo klub da Cuencu i službeno prebace u prvi tim. Mladi napadač će službeno potpisati ugovor u utorak, a na dresu će nositi broj 23.

















0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...