petak, 27. siječnja 2012.

Zubizarreta: "Ne znamo hoće li Guardiola ostati"

Sportski direktor FC Barcelone, Andoni Zubizarreta tvrdi da još uvijek nije poznato da li će Josep Guardiola i sljedeću sezonu provesti na klupi katalonskog giganta. 
Guardiolin ugovor istječe na kraju ove sezone, a on, uprkos velikoj podršci igrača, zaposlenika kluba i navijača, još uvijek nije donio odluku da li će produžiti sa Barçom. Pojedini španjolski mediji su nedavno pisali da je Pep predsjednku Sandru Rosellu rekao da je odlučio produžiti ugovor za još jednu sezonu, ali Zubizarreta tvrdi da još uvijek nije poznato hoće li Pep ostati. "Guardiola još uvijek nije rekao da li će ostati ili neće", rekao je on za radio "Catalunya".
Nakon ozljede Andresa Inieste u utakmici protiv Real Madrida, kroz medije se provlačilo da bi Barcelona u ovom prijelaznom roku mogla ojačati kadar kupovinom nekih igrača. Međutim, bivši golman španjolske reprezentacije je odbacio takve navode. "Imamo jako dobre igrače kod kuće (u La Masiji). Rezervna ekipa je naše najveće tržište", rekao je on. Vraćajući pozornost na uzvratnu utakmicu Kupa Kralja, on je rekao "da smo vidjeli odličnu verziju Real Madrida". Zatim je dodao da je Barça pokazala da je naučila da se natječe.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...