subota, 14. siječnja 2012.

Montoya, Sergi Roberto, Dos Santos i Cuenca u prvoj ekipi

Trener Barcelone B, Eusebio Sacristan za utakmicu protiv Las Palmasa nije pozvao četiri važna igrača njegove ekipe. Poziv za tu utakmicu nisu dobili: Isaac Cuenca, Martin Montoya, Jonathan dos Santos i Sergi Roberto, a razlog je svima dobro poznat: Guardiola na njih računa i oni će nadomjestiti izostanke igrača prve ekipe. 

Na konferenciji za novinare nakon utakmice protiv Osasune, Guardiola je rekao: "Neka se igrači Barçe B počnu pripremati, jer će biti pozvani u prvu ekipu." Rekao i učinio. Jučer su sa prvom ekipom trenirala četiri spomenuta igrača i bit će uvršteni na popis za utakmicu protiv Real Betisa (nedjelja). 
Trener je jasno rekao da klub neće dovoditi pojačanja u zimskom prijelaznom roku, te da će izostanke igrača prve ekipe (Villa, Afellay, Pedro, Fontas, Keita i Maxwell) nadomjestiti igrači iz Barçe B. Sigurno je da Pedro, Busquets, Fontas i Thiago neće biti jedini igrači koji su iz druge ekipe promaknuti u prvu. Što se tiče Eusebiovog popisa, napomenimo da je on za utakmicu protiv Las Palmasa pozvao igrača Juvenila A, Patrica Gavarra.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...