srijeda, 11. siječnja 2012.

Maxwell odlazi, Alba dolazi!

Kao što smo već pisali u protekla dva dana, čini se da je transfer Brazilca Maxwella u redove francuskog PSG-a gotova stvar, a izgleda da je katalonski klub odmah krenuo u akciju dovođenja igrača koji igra na toj poziciji lijevog beka.

Radi se o Jordiju Albu, djetetu Barcelone, koji je završio Blaugraninu omladinsku školu nogometa. Kako izvještava list Superdeporte, Josep María Orobitg, predstavnik kluba sa Camp Noua, se u poznatom restoranu Casa Roberto sastao sa Vicente Forésom i José Tárragom kako bi razgovarali o mogućnosti Albinog povratka u FC Barcelonu.
Mladi Španjolac se u medijima predstavlja kao igrač sličan Garethu Baleu, sa izrazito napadačkom ocrijentacijom. S ekonomske strane, ovaj posao ne bi Barcu trebao koštati mnogo, ali još uvijek se ne zna da li će se transfer obaviti idućih dana ili tek ovo ljeto.
S obzirom da je Maxwell na izlaznim vratima kluba, Eric Abidal još uvijek nije produžio svoj ugovor, a ako još uzmemo u obzir da Adriano ove sezone i ne dobiva toliko prilike za igru, vrlo izglednim se čini povratak Albe u Barceloni i to prema direktnoj želji Pepa Guardiole.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...