četvrtak, 19. siječnja 2012.

Zajednički ručak u novoj La Masiji

Nakon sjajne pobjede na Bernabeu nad ekipom Reala iz Madrida, momčad Pepa Guardiole se danas vratila treninzima i pripremama za novu utakmicu u La Ligi koju će igrati u nedjelju, na stadionu La Rosaleda, protiv ekipe Malage sa početkom u 18:00 h.

Nakon današnjeg odrađenog treninga na Ciutat Esportivi, Barçin prvi tim je svoju pobjedu u sinoćnjem El Clasicu proslavio zajedničkim ručkom, što je poprilično česta pojava u timu Barcelone. Kako god, ono što je u svakom slučaju bila novost kada je su u pitanju tradicionalni grupni obroci jeste mjesto na kojem se isti održao. U pitanju je nova zgrada čuvene La Masije, u čijim prostorijama su igrači Barçe prvi put održali zajednički ručak.
Stara i nova zgrada
Današnji grupni ručak koji se održao u novoj zgradi je također bio uvod u nove sadržaje za neke igrače prve momčadi, koji su se po prvi put 'susreli' sa La Masijom. S druge strane, igrači koji su potekli iz Barçine škole nogometa su iskoristili priliku da se pozdrave i susretnu sa svim osobljem, radnicima i kuharima koji pomažu u radu Barçine škole nogometa.
Ovaj zajednički ručak nisu propustili ni ozlijeđeni igrači prvog tima. Točnije David Villa, Ibrahim Afellay i  Andreu Fontàs su se ovog popodneva također pridružili svojim klupskim kolegama, a zajedno sa njim ručku su prisustvovali i igrači Barçe B, koji su bili imenovani za utakmicu protiv Madrida i to: Cuenca, Montoya, Sergi Roberto i Dos Santos.


0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...