petak, 6. siječnja 2012.

Dani Alves oprezan uoči gradskog derbija sa Espanyolom

Barcelonin branič, Dani Alves upozorio je svoje suigrače uoči nedjeljnog derbija sa Espanyolom u 18. kolu španjolskog prvenstva gdje će momdač Pepa Guardiole biti gost.

Branitelji naslova španjolskih prvaka će se nakon osvojenog Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu, te božićno-novogodišnjeg odmora vratiti prvenstvenim utakmicama. Prva novogodišnja tri prvenstvena boda će tražiti u Barceloni, ali ne kao domaćin nego kao gost kod momčadi Mauricia Pochettina. Barça je u srijedu na Camp Nouu u utakmici Kupa Kralja uvjerljivo svladala Osasunu sa 4-0. Strijelci za 'Blaugranu' su bili Cesc Fabregas i Lionel Messi. Obadvojica su mrežu Osasuninog vratara zatresli dva puta.
Alves očekuje da će momčad koja se trenutno nalazi na osmom mjestu La Lige pružiti dobar otpor u nedjeljnoj utakmici. "Očekuje nas zahtjevna utakmica u nedjelju. Uvijek je neugodno igrati protiv ove ekipe. Moramo igrati na visokoj razini, ukoliko želimo pobijediti." Barcelona se trenutno nalazi na drugom mjestu ljestvice. Prvi je Real Madrid koji u sljedećem kolu dočekuje Granadu na svom stadionu.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...