ponedjeljak, 23. siječnja 2012.

Piqué: "Bila nam je potrebna ovakva utakmica"

Nakon sinoćnje pobjede koju je momčad Pepa Guardiole slavila na gostujućem terenu protiv Malage, igrači su u izjavama za medije iskazali veliko zadovoljstvo prikazanom igrom na La Rosaledi.

Gerard Pique je pobjedu svoje ekipe opisao kao upornost koju smo prikazali do posljednje minute. Osim toga, Barçin obrambeni igrač je izjavio: ”Imali smo ritam i posjed lopte je bio na našoj strani tijekom cijele utakmice, a tako je lakše pobijediti.”
Pique je također prokomentirao dosadašnje susrete koje je Barça igrala u gostima, gdje nisu pokazivali najbolje performanse: ”Bilo je vrijeme da pobijedimo na pravi način. Ove sezone smo utakmice u gostima pobjeđivali sa svega nekoliko golova i malom razlikom. Bila nam je potrebna baš ovakva utakmica, gdje smo imali dovoljno prostora za pobjedu.”
Sergio Busquets je poslije jučerašnje utakmice izjavio: ”Izgubili smo dosta bodova u gostima, a danas smo pobijedili na vrlo teškom gostovanju protiv jako opasnog protivnika.” - kazao je Barçin veznjak, te dodao kako je njegova momčad odigrala jako dobro prvo poluvrijeme, ali i da pored toga “nismo stvorili dovoljan broj prilika za postizanje gola.”
Javier Mascherano je istaknuo koncentraciju koju su igrači očuvali tijekom cijele utakmice: ”Oni su teško dolazili do gol prilika, u posljednjih pet minuta ih je bilo, kao i Iscov udarac iz kornera.”
Victor Valdes je prokomentirao jednu od šansi koju je mladi igrač Malage imao pred njeovim golom: ”Ne znam da li je to bila jedna od mojih najboljih obrana, iako svaki put dajem sve od sebe kako bih na najbolji način pomogao svom timu.” - izjavio je Valdes, te iskoristio priliku da pozove navijače da dođu na Nou Camp u srijedu i pomognu ekipi u utakmici protiv Real Madrida: ”Ove srijede očekujemo da će Nou Camp biti čaroban, baš kao što to bude u utakmicama Lige prvaka.”
Još jedna od Victorovih izjava poslije utakmice bila je: ”Vrlo sam zadovoljan zbog igrača koju su večeras igrali, a inače ne dobijaju mnogo prilika za to, baš kao i za igrače Barçe B.”
Adriano je izjavio: ”Ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica na strani, ove sezone. Kada god igram dajem sve od sebe da što bolje pomognem svom timu. Igram dobro zbog povjerenja koje trener i igrači imaju u mene.”

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...