srijeda, 25. siječnja 2012.

Ispunio san - osmogodišnji Ivo Čengić iz Trstenog zaludio Barcine trenere u La Masiji

Dobili smo poruku iz Barcelone da je klub više nego zadovoljan onim što je Ivo pokazao i kako bi voljeli da se vrati i odradi nove treninge - presretan je tata Čengić.

Ivo Čengić, 8,5-godišnji dječak iz Trstenog, u prilici je san svih dječaka koji "nabijaju loptu". Još u kolovozu prošle godine pisali smo o pozivu Barcelone braći Đini i Ivi Čengiću, koji su pozvani na provjeru u Barceloninu školu nogometa La Masia. I tako su prijatelji pomogli ocu Željku, negdašnjem vrsnom vrataru MNK Square iz Dubrovnika i reprezentativcu Hrvatske, kako bi skupio novac i s djecom otputovao u Barcelonu. Što se dogodilo između Božića i Nove godine...

- Dobili smo poruku iz Barcelone da je klub više nego zadovoljan onim što je Ivo pokazao i kako bi voljeli da se vrati i odradi nove treninge - presretan je tata Čengić.
- Uopće dobiti priliku bili trenirati tri dana u La Masiji... Radilo se od jutra do mraka, s time što je pristup roditeljima strogo zabranjen. U ta tri dana su testirali djecu iz cijelog svijeta. Jedinstven je to doživljaj za mene kao roditelja, a možete zamisliti osjećaje i priče djece. Na povratku kući Ivo mi je rekao "tata, ja se ovdje vraćam." Sve se odvrtjelo kao u najljepšoj priči. Veliko hvala Zlatku Mariću, direktoru Euro Soccer akademije, koji živi u Australiji, poznati je skaut, odnosno menadžer za mlade.
Ostvaruje li se dječački san, može li Dubrovčanin "uskočiti" u dres velike Barcelone?

Izvor: Sportske novosti

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...