nedjelja, 29. siječnja 2012.

VIDEO: Guardiola: "Borit ćemo se do kraja"

Guardiola je na press konfereneciji nakon utakmice s Villarrealom izjavio kako je zadovoljan igrom svojih izabranika, te da unatoč velikom zaostatku za prvoplasiranom ekipom, oni nastavljaju da se bore za naslov, jer još ništa nije gotovo.


Pep je bio posve jasan kada je bila igra njegovog tima u pitanju: “Odigrali smo dobru utakmicu. U Ligi se nekada dogode utakmice u kojima zaslužimo pobijediti, a jedna od tih je i ova. Uradili smo sve da pobijedimo, kreirali smo svoju igru, samo nam je nedostajalo da pogodimo, ali i to je dio igre.” Dodao je još kako su pokazali dobru igru protiv teškog protivnika, te da se ne predaju od trofeja Lige, jer do kraja ima još 18 utakmica da se igra.
Smatra da je Barcelona igrala dobro, pogotovo na otvaranju utakmice, ali i u drugom poluvremenu: “Uradili smo sve da pobijedimo protiv ekipe koja je jako vrijedna i koja je mnogo napredovala.”
Poslije se osvrnuo na sljedeću utakmicu protiv Valencije u Kupu kralja: “Uzdignut ćemo se brzo i idemo da se borimo protiv Valencije.”
Novinari su na kraju upitali Pepa da li se njegova ekipa umorila nakon dvije utakmice Kupa kralja protiv Madrida. Pep je odgovorio: “Ne mislim da smo se umorili. To ste mogli i vidjeti na kraju. Mi smo ekipa koja igra utakmice svaka četiri dana već par sezona. Mi smo velika ekipa koja se natječe u svim natjecanjima. Želimo osvojiti sve što nam je ostalo i na tome radimo.”

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...