utorak, 31. siječnja 2012.

Internet bomba: Wayne Rooney za 83 milijuna funti stigao u Barcelonu!


Da je vijest točna bila bi senzacionalna. Ovako, riječ je o "bombi", ovaj put, lansiranoj sa Otoka u Španjolsku.

Nevjerojatne "vijesti" iz tabora Barcelona. Za 83 milijuna funti, Wayne Rooney je postao najveća zvijezda ovog prelaznog roka, priljučivši se katalonskom gigantu, i branitelju naslova prvaka Španjolske i Lige prvaka.

Nakon tjedana i tjedana nagađanja, te špekuliranja oko iznosa koja se kretala do 95 milijuna funti, transfer je realiziran na veliko oduševljenje Pepa Guariole i navijača Barcelone, prenosi Sky Sports.

''Kažu da smo puno novca dali, ali ne možete platiti kvalitetu za igrča koji može biti jedan od najboljih svih vremena'', riječi su Pepea Guariole.

Također, očekuje se da Wayne Rooney, nova udarna igla Barcelone, nastupi već u sljedećoj utakmici protiv Real Sociedada.

Guardiola je rekao još da je ovo jedan od najvažnijih transfera u njegovoj trenerskoj karijeri, te da je sada samo nebo granica njemu i njegovoj ekipi. Sky Sports prenosi i vijest da se Rooneyu sprema genijalan doček na stadionu!

Da je vijest točna bila bi senzacionalna. Ovako, riječ je o "bombi", ovaj put, lansiranoj sa Otoka u Španjolsku. Naime, navedena stranica bila je "internet-bubica", koja se podmetnula pod domenom Sky Sports, te su uz Rooneya, slično prošli Manuel Neuer, Andy Carrol, Rio Ferdinand...

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...