nedjelja, 29. siječnja 2012.

Cristian Tello debitirao u La Ligi

Igrač Barçe B koji je za prvu momčad debitirao u nastupu u Kup utakmici protiv Hospitaleta je sinoć odigrao svoju prvu utakmicu u La Ligi za prvi tim. Mladi igrač Barçe je bio oduševljen što mu je Pep pružio priliku da zaigra u Ligi.

Tello je bio jedan od četiri igrača Barcelone B koje je Guardiola uvrstio u prvu momčad za utakmicu protiv Villareala, koja se odigrala sinoć na El Madrigalu. U igri je ušao u 75. minuti utakmice, a svoju priliku je iskoristio na najbolji mogući način. Za samo 18 minuta, uspio je promijeniti dinamiku cijele utakmice i prikazati svoj talenat u najbolje svjetlu. Nakon utakmice, Tello je bio vidno oduševljen i sretan zbog svog prvog nastupa u Ligi, ali kako kaže ono zbog čega nije sretan je rezultat sinoćnje utakmice.

Mladi napadač je također dodao: "Osjećao sam se ugodno na terenu i zahvalan sam treneru što je imao povjerenje u mene. Bilo je sjajno dobiti priliku da zaigram sinoč."
Ovo je bio prvi Tellov nastup u španjolskoj Primeri za prvu momčad katalonskog kluba, s tim da je za prvu momčad debitirao u utakmici Kupa kralja protiv Hospitaleta. Tada je zaigrao u gostujućoj utakmici, te je svoj drugi nastup upisao i u uzvratnoj utakmici protiv iste ekipe na Nou Campu. U tom susretu, postigao je dva od ukupno devet golova, koliko ih je ekipa Barcelone postigla te večeri na Nou Campu.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...