srijeda, 4. siječnja 2012.

Lionel Messi trenirao sa ostatkom ekipe

Argentinac Lionel Messi je u ponedjeljak sletio u Barcelonu, a jučer je trenirao sa suigračima. Treningu je prisustvovalo i 7 igrača Barcelone B.

Život Lionela Messija se vratio u normalu. U utorak ujutro on je trenirao sa ostakom ekipe po prvi put ove godine, nakon što je u ponedjeljak sam trenirao u Ciutat Esportivi. Dakle, Pep Guardiola, koji je prije početka treninga razgovarao sa Messijem, sada ima sve igrače na raspolaganju, izuzev povrijeđenih Davida Ville i Ibrahima Afellayja.
7 igrača Barçe BTreningu prisustvovalo je 25 igrača - 18 iz prve ekipe i 7 iz Barçe B (Montoya, Cuenca, Soriano, Dos Santos, Rafinha, Sergi Roberto Tello). Eric Abidal, koji je radio u teretani, se pridružio ostatku ekipe, što znači da su samo nedostajali povrijeđeni Villa i Afellay. Jose Manuel Pinto je prije početka treninga počašćen aplauzom suigrača, nakon što je dogovorio produženje ugovora za još jednu sezonu. 
Ekipa se treningu vraća u danas ujutro, i to će biti zadnji pred utakmicu Kupa Kralja protiv Osasune. Ona se igra večeras sa početkom u 22:00 sata.














0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...