srijeda, 4. siječnja 2012.

Najava: FC Barcelona vs. Osasuna

Barcelona će 2012. godinu započeti utakmicom 1/8 finala Copa del Rey protiv Osasune i to na Camp Nou. Trener katalonske momčadi, Pep Guardiola, će morati na teren izvesti snažnu postavu ukoliko želi savladati goste iz Pamplone.

Što se tiče timskih vijesti, Andres Iniesta je navodno ponovno spreman za igru nakon oporavka od ozljede koju je zadobio u susretu sa L'Hospitaletom. Carles Puyol je propustio okupljanje prvog dana Nove godine, ali ubrzo se vratio treninzima te se očekuje njegov nastup večeras. Eric Abidal je radio odvojeno u teretani, a prema informacijama iz Španjolske, još uvijek se nije riješio gripe.

Danas su stigle vijesti da su Valdes i Messi također dobili gripu, tako da se danas nisu pojavili na treningu, a također neće biti uvršteni u sastav za večerašnji susret protiv Osasune. S druge strane, Dani Alves je opet tu nakon zasluženog godišnjeg odmora.
Ibrahim Afellay i David Villa su odsutni zbog ozljeda.
Jose Luis Mendilibar ima mnogo problema sa sastavljanjem svoje momčadi za ovaj susret. Brazilski branič, Roversio, se u utorak povukao sa trenigna nakon što je zadobio udarac u mišić desne noge, dok su Ion Echaide, Kike Sola, Raul Garcia i Ruben trenirali odvojeno i nisu spremni za svih 90 minuta.
Jeste li znali?
  • Zadnji meč između ove dvije ekipe završio je pobjedom Barcelone od 8-0, a sjajni Argentinac u redovima Katalonaca, Lionel Messi, bio je strijelac tri pogotka.
  • Barcelonin prvi meč prošle godine završio je domaćom pobjedom nad Levanteom od 2-1.
  • Osasuna je u prošloj rundi ovog natjecanja slavila protiv Almerije ukupnim rezultatom od 4-2. Pobjeda od 3-1 i remi od 1-1 na Reyno de Navarra stadionu bili su dovoljni za prolaz.
  • Osasunin prvi meč prošle godine završen je porazom od Seville (1-0), a strijelac jedinog gola na tom susretu bio je Freddy Kanoute.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...