nedjelja, 4. rujna 2011.

Četiri treninga do gostovanja Sociedadu



Momčad se treninzima vraća u utorak ujutro, iako će timu i dalje nedostajati mnoštvo igrača koji igraju reprezentativne utakmice, a oni će Guardioli biti na raspolaganju od srijede poslijepodne.
Iako je za ekipu, koja je već osvojila dva trofeja, sezona službeno počela prije nešto manje od mjesec dana, Pep Guardiola vjeruje da pravi početak ligaške kampanje počinje ovog vikenda. Poslije utakmice protiv Villarreala rekao je:
- Sezona doista počinje kada se internacionalci vrate s utakmica nacionalnih selekcija.
  • Odmor do utorka
U utorak u 09:30h će se održati prvi trening koji će označiti pripremu za susret na Anoeti, a koji se igra naredne subote protiv Real Sociedada. Treningu neće nazočiti igrači Barcelone koji igraju za reprezentacije Francuske, Španjolske i Argentine, a biti će otvoren za javnost prvih 15 minuta.
  • Trening u srijedu navečer
Na cijelu momčad bi Guardiola mogao računati u srijedu popodne, a u 19 sati je zakazan novi trening. U četvrtak ujutro je novo okupljenje i to u 10 sati.
  • Let u Baskiju u petak
Zadnje okupljanje u tjednu održat će se u petak ujutro na Ciutat Esportivi, nakon čega će Pep Guardiola prisustvovati konferenciji za novinare. Ekipa u Donosti leti u petak, a u subotu će igrati utakmicu protiv Sociedada u 18 sati.
  • Protiv Milana sljedeća utakmica
Nema vremena za odmor prve momčadi, koja će u nedjelju u 10:30h na Ciutat Esportivi ponovno trenirati, kao i u ponedjeljak u 19 sati na Camp Nou. To će biti završno okupljanje pred susret prvog kola grupne faze Uefine Lige prvaka protiv Milana, koji se igra u 13. rujna na Camp Nou.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...