utorak, 6. rujna 2011.

Fabregas: U 'furiji' smo obitelj, nema priče o Barceloni i Realu

"Ovdje smo svi obitelj, nikakve trzavice to ne mogu promijeniti. Bilo bi dobro da se takve priče ostave po strani, ako želimo ponoviti uspjehe sa zadnjih natjecanja"

Rivalstvo između Real Madrida i Barcelone u reprezentaciji ostavlja rane koje moramo zaliječiti, rekao je prije par mjeseci Vicente del Bosque, izbornik Španjolske.

Da ne priča 'u prazno', potvrdile su i izjave nekolicine igrača, ali Cesc Fabregas to demantira i moli da se o tome uopće ne priča kad je 'furija' u pitanju. 
- Ovdje smo svi obitelj, nikakve trzavice to ne mogu promijeniti. Bilo bi dobro da se takve priče ostave po strani, ako želimo ponoviti uspjehe s posljednjih velikih natjecanja. Moramo biti ujedinjeni više nego ikad - rekao je novi nogometaš Barcelone.
Međutim, dva 'el clasica' ove sezone pokazala su da postoje problemi koji sigurno utječu na atmosferu u svlačionici. Zasad ne utječe na rezultate, iako, Španjolska nije toliko nedodirljiva kao prije. Izgubili su triput u posljednjih 11 utakmica, od Argentine 4-1, Italije 2-1, Portugala 4-0...

Na utakmici protiv Čilea branio je realovac Katalonca i obratno

Pri kraju utakmice protiv Čilea u petak, došlo je do naguravanja, skoro i do tučnjave, a svatko je branio svog sunarodnjaka, uopće nije bilo bitno iz kojeg je kluba.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...