ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Zubizarreta: "Ne razumijem zašto sumnjaju u momčad"

Sportski i tehnički direktor Barcelone, Andoni Zubizarreta pohvalio je rad Pep Guardiole te rekao kako ne treba sumnjati u ove momke.

Sjajna predstava ekipe Barcelone u subotu navečer protiv ekipe Osasune, u kojoj je Pepova momčad pobijedila sa ogromnih 8-0, navela je između ostalih i Zubizarretu da pohvali ekipu i priznao kako nije bio od onih koji su sumnjali u ove momke, nakon dva uzastopna remija, protiv Milana odnosno Real Sociedada: 
"Ne razumijem zašto sumnjaju u ovu ekipu. U nogometu se uvijek događaju ovakve stvari, baš kao što se dogodilo i sa Iniestinim golom protiv Chelsea na Stamford Bridgeu, u posljednjoj minuti susreta."
Zubi je također imao riječi hvale za trenera katalonskog kluba, Pepa Guardiolu, za kojeg je prije svega istaknuo sposobnost inovativnosti:
"Igrači su vrlo svestrani i ovakav sistem omogućava mnogo rješenja. Imamo vrlo inteligentnog trenera koji može vidjeti neke stvari koje drugi ne mogu", izjavio je sportski direktor Barcelone te dodao:
 "Prije svega smatram da se ekipa nije predala nakon vodstva od 2-0 protiv Sociedada. Tražili su još golova, to je bilo vidljivo. Osim toga, povratak Puyola je jedna sjajna vijest, odlično se slaže sa Mascheranom... zatim Thiago koji naporno radi, postoji toliko dobrih stvari", zaključio je na kraju oduševljeni Zubizarreta.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...