subota, 17. rujna 2011.

Najava: FC Barcelona - C.A. Osasuna

Nakon odigranog prvog kola u grupnoj fazi Lige prvaka Barcelona se sada okreće utakmici u španjolskoj Primeri. Ovog vikenda Barcelona će na svom stadionu igrati utakmicu 4. kola i pokušat će upisati pobjedu kako bi ekipi vratila malo poljuljano samopouzdanje nakon dva uzastopna remija.
U okviru ovog kola danas (subota) na stadionu Nou Camp Barcelona će dočekati Osasunu u utakmici koja počinje u 20:00 sati. Susrest će se ekipe koje nakon dva odigrana kola imaju po 4 boda. Sudac današnje utakmice će biti jedan od najpoznatijih španjolskih sudaca Cesar Muniz Fernandez.
Kao što smo već spomenuli Barcelona će u ovu utakmicu ući samo sa jednim ciljem a to je pobjeda kako bi se ponovo vratili na pobjednički kolosijek. To će ići malo teže budući da su Andres Iniesta, Gerard Pique i Alexis Sanchez ozlijeđeni i neće biti u kadru za ovu utakmicu. U prva dva kola je Barcelona upisala 4 boda, s obzirom da je nakon uvjerljive pobjede protiv Villarreala, prošlog vikenda remizirala u gostima kod Real Sociedada 2:2.
Ali nadajmo se da će ovi raspoloživi igrači odigrati tako da se ne osjeti izostanak ove trojice vrlo važnih kotačića u Pepovom timu. Na pretposljednjem treningu pred ovu utakmicu je prisustvovalo svih 18 raspoloživih prvotimaca i tri igrača B tima. Guardiola je uputio pozive Lobatu, Espinosi i Muniesi. Trening se odvijao na terenu 1 i 2 Ciutat Esportive, a trojice ozlijeđenih su danas radili prema svojim posebnim programima oporavka.
Osasuna je pod vodstvom svog trenera Mendilibara u ovoj sezoni startala sasvim solidno. Imaju 4 boda i nalaze se na vrlo dobro šestom mjestu. Prvo su na Vicente Calderonu uzeli Atleticu bod da bi prošlog vikenda na svom stadionu sa 2:1 savladali Sporting Gijon. Osasuna je u svoje dovela dosta igrača ali međutim među tim dolascima samo je nekoliko igrača vrijedno spomena a to su Jukka Raitala, Ibrahima Balde, Marc Bertran, Ruben Gonzalez i Roland Lamah. Također klub je napustilo nekoliko važnih igrača kao što su Monreal, Camunas, Panidani, Aranda i Vadocz.
Za današnji meč Mendilibar na raspolaganju neće imati slijedeće igrače: Riesgo, Echaide, Sergio, Masoud, Nekounam, Annunziata i Leka. Dakle spisak igrača koji putuju u Barcleonu je sljedeći: Ricardo, Marc Bertrán, Rubén, Miguel Flaño, Lolo, Kike Sola, Puñal, Calleja, Raúl García, Roversio, Cejudo, Nino, Ibrahima, Raitala, Lamah, Timor, Damiá i Andrés Fernández.
Utakmicu možete pratiti na našoj stranici putem Barça TV-a.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...