utorak, 6. rujna 2011.

Adriano i Keita trenirali sa ostatkom ekipe


Nakon tri dana pauze, prva ekipa jutros je ponovo trenirala. Keita se vratio nakon utakmice za reprezentaciju Malija u subotu, a i Adriano je trenirao sa ostatkom ekipe, prvi puta od europskog Superkupa.
Sedam igrača prvog tima bilo je na terenu broj 2 Ciutat Esportive. Pintu, Fontasu, Maxwellu, Puyolu i Afellayu, koji su trenirali i posljednjih nekoliko dana, pridružili su im se Keita i Adriano.
Utakmice reprezentacije ponovo su Pepa Guardiolu ostavile sa malim brojem igrača, s kojima je radio kako bi se priremili za utakmicu protiv Real Sociedada koja se igra u subotu. No, dobra vijest je povratak Keite, koji je završio svoje obaveze prema reprezentaciji Malija.

Adriano trenirao normalno
Još jedna dobra vijest bila je povratak Adriana, koji je zadnjih dana radio na oporavku od ozlijede. Ozlijeđeni Puyol, Afellay i Maxwell su trenirali sa ostatkom ekipe, dok je Gerard Pique radio u teretani.
Osam igrača B tima
Guardiola je za ovaj trening pozvao i osam igrača Barçe B. To su bili Oier, Masip, Gustavo, Carmona, Gerard Deulofeu, Rosell, Cuenca i Lobato, od kojih nitko igrao protiv Cartagene prošlog vikenda.

Internationalci se vraćaju u srijedu
Igrači koji su igrali za svoje reprezentacije u Barcelonu će se vratiti u srijedu te će odraditi trening u 19:00 sati. Alexis Sanchez i Dani Alves, koji su već završili svoje obaveze prema reprezentacijama, također će se treninzima vratiti u srijedu. Trenersko osobolje odlučilo je ovoj dvojici igrača dopustiti dodatni dan odmora.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...