nedjelja, 18. rujna 2011.

Maxwell sretan zbog povratka na teren

Nakon teške predsezone, Maxwell se u sinoćnoj utakmici protiv Osasune ponovo vratio na teren u posljednjim minutama susreta.
Maxwell je svoju ozlijedu zadobio u finalu Audi Kupa, koje se igralo 27. srpnja u Münchenu. Nakon što se oporavio od ozlijede, sinoć je u igru ušao u 54. minuti, čime je upisao svoj prvi nastup za Barçu u ovoj sezoni. Nakon utakmice, izjavio je: "Presretan sam što sam dobio priliku da zaigram kao i zbog načina na koji smo igrali. Također bih se zahvalio svima koji su mi pomogli."
Postepeno vraćanje u formu
Maxwell je također dodao kako će mu minute koje je odigrao protiv Osasune pomoći da se vrati u potpunu formu: "Osjećam se dobro. Postepeno se vraćam u formu i postepeno dobivam prilike da zaigram. Bit ću spreman onda kada me ekipa bude trebala." Pored toga, prokomentirao je i festival golova na Nou Campu sinoć: "Bila je to kompletna igra – prava predstava za navijače."

Izjave ostalih igrača
Sergio Busquets: "Ono što smo morali učiniti jeste izaći na teren i pobijediti. Imali smo rezultat i demolirali smo protivnika."

"Ljudi su i prošle sezone govorili kako se bliži kraj našim pobjedama, ali navikli smo na te priče."

Cesc Fábregas: "Ovo je Barça i znamo koliki pritisak leži na nama. Ova ekipa je ispisala povijest posljednje tri godine i bilo je kao da su dva remija značila da tonemo."

"Morao sam osjetiti taj pritisak, pobjede ili poraza i uživam u tome. Jedva čekam nove utakmice."

Javier Mascherano: "Sve u svemu, odigrali smo sjajnu utakmicu, pružili sjajan performans, ali nije se puno razlikovao od onoga u utorak – tada smo imali puno šansi protiv Milana ali nismo ih iskoristili."

"Pokazali smo da je ovaj tim i dalje živ i još imamo mnogo utakmica pred nama. Gladni smo i želimo postići puno toga."

Dani Alves: "Mi smo ekipa koja uvijek izađe na teren i želi pobijediti. Bila je to ozbiljna utakmica i uspjeli smo ostvariti odličan rezultat."

"Najvažnija stvar jeste da ne mijenjamo naš način igre i način na koji shvaćamo stvari. To je ono što čini sjajan tim."

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...