nedjelja, 18. rujna 2011.

Messi postigao 9 golova u 7 utakmica

Sinoć je stradala Osasuna na Nou Campu (8-0), ponajviše zahvaljujući sjajnom Lionelu Messiju koji je postigao svoj prvi hat-trick u novoj sezoni. On je već počeo s impresivnom statistikom jer je u sedam službenih utakmica postigao devet golova.
Sinoć je uspio i asisitirati, ali to je činio i u prethodnim utakmicama. Postiže više od jednog gola po utakmici i upisuje se redovno u asistente. Dosada, u sedam službenih odigranih utakmica postigao je devet pogodaka. Redom, postigao je u prvoj utakmici Superkupa Španjolske Madridu jedan gol na Bernabeu (2-2). U uzvratu postiže dva (3-2). Zatim daje Portu jedan gol u Superkupu Europe (2-0). Slijedeća žrtva je bio Villarreal s dva njegova pogotka (5-0). Na kraju je večeras Osasuna najviše ispaštala s njegova tri pogotka (8-0). Ako nastavi ovim tempom, Messi bi čak mogao oboriti svoj osobni rekord od prošle godine od 31 gola u Ligi i 53 golova u svim natjecanjima.
Prošle sezone je postigao četiri hat-tricka: protiv Atletico Madrida u Ligi (3-0), protiv Betisa u Kupu kralja (5-0), u Superkupu protiv Seville (4-0) i slučajnosti radi, u još jednoj pobijedi od 8-0 protiv Almerije. 

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...