četvrtak, 8. rujna 2011.

Alves: "Primera nije smeće od lige"


Branič Barcelone, Dani Alves, odbio je sugestije kako je španjolsko prvenstvo polako preraslo u ligu kakvom ju je nazvao predsjednik Seville, njegov nekadašnji poslodavac...

"Dva najveća kluba kradu prihode od televizijskih prava. To je liga u kojoj samo dvije momčadi mogu pobijediti. Ova liga je najveća gomila smeća u Europi", bez sustezanja izjavio je predsjednik Seville Jose Maria del Nido, a s njegovim mišljenjem poistovjetili su se i neki njegovi kolege.

28-godišnji branič Barcelone u Sevilli je proveo šest godina i dobro je upoznat s razmišljanjem predsjednika kluba. Njegove posljednje izjave objasnio je riječima: "Smatram da Del Nido samo brani svoj interes i interes svoje momčadi i to moramo respektirati."

Alves se slaže da su uvodne 5:0 i 6:0 pobjede Barcelone i Real Madrida pokazatelj koliko se dvojac velikana nalazi ispred ostatka prvoligaškog društva, no odlučno odbija usporedbe Primere kakve je postavio Del Nido.

"Jedina stvar oko koje se ne slažem s njim je njegova tvrdnja da je La Liga smeće od natjecanja. Bio sam 'na drugoj strani' i znam da se teško boriti protiv Real Madrida, a posebno Barcelone, ali to nije zbog pada kvalitete. Razlika je u tome što drugi klubovi nemaju igrače poput ovog dvojca."

A osim Alvesa ukratko se na čitavu situaciju u prvenstvo osvrnuo i direktor Atletico Madrida koji ima samo jednu želju. "Toliko je kvalitetnih i obećavajućih momčadi iza vodećeg dvojca i prije ili kasnije razlika između njih i ostatka neće biti tako očita. Nadam se da ćemo mi to znati iskoristiti i uključiti se u borbu."

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...