srijeda, 7. rujna 2011.

FOTO: Povratak internacionalaca

Ekipi su se na večerašnjem treningu pridružili igrači koju su posljednjih dana bili na okupljanjima svojih reprezentacija, njih ukupno 12. Uz samo odsutnog Gerarda Piquea, Guardiola je počeo pripreme za subotnju utakmicu protiv Real Sociedada.
Nakon tjedan dana, Guardiola je konačno imao na raspolaganju veći broj igrača. Igrači koju su se večeras pridružili treningu prve ekipe su: Messi, Mascherano, Alves, Alexis, Abidal, Thiago, Valdes, Iniesta, Xavi, Cesc, Villa i Pedro.
Kao i na treningu održanom jučer, Maxwell je radio po posebnom programu kako bi se oporavio od ozlijede, dok su Puyol, Adriano i Afellay trenirali sa ostatkom ekipe. Jedini koji je nedostajao na terenu broj 2 Ciutat Esportive bio je Gerard Pique, koji je radio u teretani. Podsjetimo, Pique se ozlijedio u nastupu za reprezentaciju Španjolske.

Prvotimcima je pridruženo i šest igrača Barcelone B, a oni su: Oriol Rosell, Gustavo, Gerard Deulofeu, Cuenca, Lobato i Carmona. Sljedeći trening ekipa će odraditi ujutro sa početkom u 10 sati, a bit će zatvoren za medije. Nakon treninga Eric Abidal će se pojaviti na press-konferenciji.














0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...