nedjelja, 4. rujna 2011.

Ronaldo: "Messi je najbolji na svijetu"


Napadač Real Madrida je u intervjuu nakon imenovanja najboljeg igrača Europe u prošloj sezoni od strane UEFA-e, priznao nadmoć  Barçine zvijezde, te ga nazvao trenutno najboljim igračem na svijetu.
Nakon što su izvučene sve grupe u novoj sezoni Lige prvaka, Cristiano Ronaldo je u intervjuu pohvalio osvajače Lige prvaka, kao i europskog Superkupa. Ronaldo je odgovarao na razna pitanja novinara, te je bilo pomalo iznenađujuće što je bez imalo grižnje savjesti izjavio da Messija smatra najboljim na svijetu:
"On ima svoju osobnost, a ja svoju, baš kao što on posjeduje svoj način igre, a ja svoj. Obojica igramo za velike klubove, ali se razlikujemo u svim aspektima. Messi  je trenutno najbolji."
Portugalski napadač je također čestitao Messiju za nagradu koju je dobio od UEFA-e, za najboljeg igrača Europe u prošloj sezoni, te je pohvalio njegov klub kojeg je opisao kao jedan od najboljih u svijetu.

Na kraju je prokomentirao ispadanje svog klub iz polufinala Lige prvaka od Barcelone, te rekao:
"Sve što se dogodilo prošle sezone znamo zbog čega se dogodilo. Mislim da smo nezasluženo ispali iz Lige prvaka, ali od tada smo dosta toga naučili", zaključio je Ronaldo.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...