ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Gerard Piqué trenirao sa ostatkom ekipe

Klub je započeo pripreme za gostovanje na Mestalli ove srijede, a na treningu je zajedno sa ostatkom ekipe trenirao i Gerard Piqué. Tako su Guardioli na raspolaganju bili 18 igrača prve i 4 igrača druge momčadi...

Nakon dana odmora ove nedjelje,  koji je uslijedio poslije velike pobjede nad Osasunom od 8-0, igrači su se treninzima vratili u ponedjeljak ujutro u Ciutat Esportivi. Tako su započeli pripreme za uvijek teško gostovanje kod Valencije koje je na rasporedu u srijedu u 22 sata. Najvažnija vijest je svakako povratak Gerarda Piquéa koji je danas trenirao punom snagom.
Središnji branič je tetivu lijevog koljena ozljedio 23. kolovoza na treningu poslije uzvratne utakmice španjolskog Superkupa. Od tada, Piqué je trenirao odvojeno od ostalih igrača, sve do danas, kada se napokon vratio normalnim treninizima.
Tako je treningu prisustvovalo 19 igrača prve momčadi (18 i Gerard Piqué), plus četiri igrača Barçe B, Muniesa, Cuenca, Armando i Riverola. Ozlijeđeni Andres Iniesta i Alexis Sanchez su nastavili sa svojim planom oporavka.








0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...