nedjelja, 18. rujna 2011.

Pep Guardiola: "Napravili smo show protiv Osasune"

Trener katalonskog kluba, Pep Guardiola bio je izuzetno sretan zbog uvjerljive pobjede svog tima koja je došla nakon dva uzastopna remija, ali je i pohvalio svoje protivnike za njihov pristup igri.
Nakon nedavnih neriješenih rezultata protiv Real Sociedada i Milana, uvjerljiv nastup i ovakva pobjeda predstavlja savršen "lijek" za nastavak sezone, a on je došao na izuzetno dominantan način. "Igrali smo dobro i naporno radili da pomognemo ljudima da uživaju u onome što je postao dobar show", rekao je Guardiola poslije utakmice. "Bilo je to poput odlaska u kino ili u kazalište, ali na kraju to prestaje biti show."
Kao i uvijek Guardiola je imao riječi hvale i ohrabrenja za protivnika: "Osasuna je momčad koju dobro poznajem i divim se njihovom treneru (Jose Luisu Mendilibaru). Postoji nekoliko momčadi u ligi koji imaju hrabrosti napasti nas direktno, i volim ovakve vrste trenera kao što je Mendilibar, naučimo mnogo od njih."

"Ono što smo željeli više od svega je bilo dobivanje kontrole i sigurnosti tijekom igre, a nakon što smo to postigli, željeli smo da svi naši igrači budu uključeni u stvaranje prigoda za pogodak." Barcelona se trenutno nalazi na drugom mjestu La Lige, sa sedam bodova, dva iza lidera Valencije kojoj gostuje u srijedu.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...