petak, 9. rujna 2011.

FOTO: Puyol, Maxwell, Afellay i Adriano spremni za sljedeću utakmicu


Josep Guardiola će u subotu moći računati na četiri od pet ozlijeđenih igrača Barcelone. To je dobra vijest za tim Barcelone, koji će utakmicom u subotu protiv Real Sociedada otvoriti težak period rasporeda utakmica, jer će u 23 dana igrati 7 utakmica. Trener će moći računati na skoro cijeli tim, jer su PuyolAfellayMaxwell i Adriano dobili zeleno svjetlo od liječnika Barcelone i spremni su za povratak na teren.
Svi oni će biti na listi pozvanih igrača koji će putovati u San Sebastian da bi odigrali naredno kolo Španjolske lige.
Dugoočekivani povratak kapetana
Kapetan Barcelone, Carles Puyol, je najduže odsustvovao sa terena i zadnja utakmica koju je igrao je finale Lige prvaka na Wembleyu u svibnju. Zbog toga je njegov povratak vrlo poseban za njega i cijeli tim. Afellay i Maxwell su se ozlijedili tijekom američke turneje u okviru predsezonskih utakmica Barcelone. Adriano se vraća u tim nakon dva tjedna oporavka od ozlijede koju je zaradio u utakmici Superkupa Europe.
Pique, jedini odsutan
Nakon što je spomenuta četvorka dobila liječničku potvrdu o oporavku, jedini na koga neće moći računati tim je Gerard Pique, koji je danas obavljao vježbe zajedno s Marcom Muniesom, ozlijeđenim igračem Barçe B.
Dva igrača Barçe B, Ivan Balliu i Isaac Cuenca, su se pridružili prvom timu na današnjem treningu, zadnjem prije odlaska u San Sebastian.














0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...