nedjelja, 18. rujna 2011.

Neymar: Barcelona ili Real Madrid

Saga o Neymarovom transferu se nastavlja. Brazilski mediji jučer su izvijestili da ovog mladog napadača vrlo malo dijeli od potpisa za Barcelonu, ali su se danas pojavile sasvim druge glasine. Neymar će pojačati Real Madrid.
Web stranica brazilskog sportskog dnevnika "Estadao" izvijestila je da je Real pobijedio u utrci za ovog talentiranog napadača. Madridski mediji objavili su ekskluzivne informacije da će Neymar sutra potpisati ugovor sa kraljevskim klubom. Navodno, medicinski pregled će objaviti u Brazilu pod nadzorom šefa liječničkog tima Real Madrida, Carlosa Díeza.
Međutim, u Barceloni imaju drugu verziju priče. Lokalni mediji objavili su vijest da je Barça postigla dogovor sa Santosom te da će se Neymar Kataloncima pridružiti 2013. godine. Madridski "AS" navodi da je Real pobijedio zbog bolje ponude. Navodno, Barcelona je ponudila 45 milijuna eura. Predsjednik FC Barcelone, Sandro Rosell, se nada da će iskoristiti svoj snažan utjecaj na južnoamerički nogomet, kao u slučajevima Ronaldinha ili Alexisa.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...