srijeda, 7. rujna 2011.

Mazinho: "Rafa je bolji pred golom i brži od Thiaga"


Mazinho, bivši nogometaš i otac dva igrača Barcelone, govorio je o aktualnoj situaciji svojih sinova, Thiaga i Rafe, za 'La Graderiju'.
"Thiago je u Barceloni, ima ugovor i sretan je, ne zanimaju me glasine o tome."
Thiago je sinoć debitirao za reprezentaciju Španjolske u utakmici protiv Lihtenštajna i tako i potvrdio svoju odluku o igranju za reprezentaciju Španjolske, a ne za Brazil.
"Thiago je zadovoljan i sretan, koristi svoju priliku, a najvažnije je da je zadovoljan. Prošao je kroz mlađe kategorije u Španjolskoj i nikad nije imao takvu priliku u Brazilu, nadam se da će jednog dana osvojiti Svjetsko prvenstvo. Nije me iznenadila njegova progresija, jer je svoj potencijal pokazao igrajući za U17 tim, uvijek je bio zreo za svoje godine i znao je iskoristiti svoju priliku i mnogo je poboljšao svoj način igre."
O svom drugom sinu, Rafinhi, koji igra u B timu Barcelone pod vodstvom Eusebija Sacristana, rekao je da još "nije odlučio da li će igrati za Brazil ili Španjolsku, ali nije ni primio poziv od Brazila, kojem se sviđa više Rafa nego Thiago, ali istina je da ga još nikad nisu pozvali."
O njegovoj situaciji u Barçinom timu je rekao:
"Traži svoje mjesto u timu, dobro zna šta želi, počeo je vrlo čvrsto ovu sezonu, može se prilagoditi bilo kakvoj situaciji igre, bolji je od Thiaga pred golom i brži je od njega.Njegov ugovor ističe ove sezone, ali već od prošle sezone smo počeli pregovore, razumijemo se dobro i nema nikakvih problema s Barcelonom oko toga, očekujem poziv od kluba da razgovaramo o njegovom ugovoru. Sretan je u Barceloni i nema sumnje u svoj ostanak."

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...