ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Barça ove zime dovodi Gary Cahilla?

Obrambeni nogometaš Boltona, Gary Cahill, je prema navodima otočkih medija jedna od opcija za pojačavanje obrane Barcelone. Iz Engleske navode da FC Barcelona drži pod kontrolom stvari vezane za ovog stopera Bolton Wanderersa.

Mnoge ozlijede koje su zadesile zadnju liniju tima Pepa Guardiole trebao bi čelnike katalonskom kluba tako 'natjerati' na dovođenje novog igrača već u siječanjskom prijelaznom roku. Sa svojih 25 godina, Cahill je jedan od najboljih obrambenih nogometaša u Premier ligi, a već je privukao interes Tottenham Hotspura, Manchester Citya i Arsenala. Nadalje, Topnici su bili najbliže tome da dogovore njegov transfer ovog ljeta, ali dogovor se na koncu izjalovio.
Ovom Englezu ugovor ističe u lipnju sljedeće godine, tako da bi se Bolton ove zime mogao odlučiti na njegovu prodaju ukoliko žele zaraditi koji milijun od svog ponajboljeg igrača. Ako ne ode s Reebok stadiona ovog siječnja, to će automatski značiti da klub napušta u ljeto 2012. godine jer su mali izgledi da produži ugovor sa svojim sadašnjim klubom.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...