utorak, 13. rujna 2011.

Ronaldinho: "Volio bih da sam duže igrao sa Messijem"


Bivši igrač Barcelone i vjerojatno jedna od najvećih ikona Kluba, Brazilac Ronaldinho je u intervjuu za 'ESPN Brazil' izjavio kako bi volio da je duže igrao sa Messijem dok je bio u Barçi te smatra da bi njegov sunarodnjak, mladi Neymar bio pravo pojačanje za katalonski klub.
Ronaldinho se uvijek sa lijepim riječima prisjeća vremena koje je proveo u katalonskoj prijestolnici jer je upravo tu proveo svoje najbolje godine u karijeri. Također se prisjetio utakmica u kojima je igrao sa Messijem, koji je tada bio na početku svoje karijere:

"Messi i ja smo jako dobri prijatelji, ali smo nažalost malo vremena proveli igrajući zajedno. Volio bih da sam odigrao više sezona zajedno sa njim", izjavio je Brazilac.

Prijateljstvo između ova dva sjajna igrača nije prestalo ni kada je Brazilac napustio Barçu i otišao u Milan, te na taj način kormilo Barceloninog napada prepustio omaleno Argentincu, koji je i ispunio sva očekivanja, bez sumnje.
Ronaldinho se također dotaknuo teme Nerymar, njegovog sunarodnjaka za koga se bore dva najveća europska kluba FC Barcelona i Real Madrid. Iako postoje razne priče oko njegovog prelaska u Barcelonu ili Madrid, Ronaldinho je siguran da je put do uspjeha samo jedan klub:

"Nadam se da će doći u Barcelonu, jer ga tamo neće tretirati kao kralja", zaključio je Brazilac.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...