ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Leo Messi: "Ne predajem pozornost Mourinhovim riječima"


Najbolji igrač današnjice, Argentinac Lionel Messi, odgovorio je na provokacije trenera Madriđana Josea Mourinha nakon posljednjeg kola španjolske Primere. Podsjetimo, samoprozvani Special One izjavio je kako Ronaldo nije "glumac" za razliku od nekih, aludirajući na Messija koji je dobio žuti karton u utakmici protiv Sociedada zbog navodne glume.
"Ne pridajem važnost njegovim (Mourinhovim) riječima", kazao je Messi za kojeg je prošlog mjeseca stigla nevjerovatna ponuda od Manchester Citya. Navodno, bila je veća od 100 milijuna eura. No, Messi ne razmišlja o odlasku iz Barcelone.
"Nikada ne bih mijenjao Barcelonu za bilo koji drugi klub. Uživam igrajući za ovaj tim, zajedno sa Xavijem i Iniestom."
No, da se nakratko vratimo u 2008. godinu i prisjetimo se Mourinhovih riječi oko toga ko je glumac a tko nije u nogometu.
"Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Fernando Torres, Robin van Persie su najveći glumci u Premiershipu. Zahvaljujući glumi, osvojili su najviše penala u posljednjih četiri-pet godina", kazao je Portugalac svojevremeno.
Godinu dana prije, Jose je slijedećim riječima opisao Cristiana:
"On je pogrešno obrazovan, bez poštenja i nezreo", kazao je Mourinho za Ronalda nakon utakmice između Tottenhama i Manchetster Uniteda u Carling Cupu (2007) kad je Ronaldo izborio nepostojeći penal za svoj tadašnji tim.
Toliko o glumcima.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...