ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Messi očekuje debi protiv Milana


Najbolji igrač današnjice, Leo Messi, nikada nije igrao protiv ekipe Milana. U sezoni 2004/2005 bio je na klupi, a naredne sezone u polufinalu ozlijedio se. 
Prije sedam godina Leo Messi je debitirao u Ligi prvaka. To se dogodilo u prosincu 2004. godine u Donetsku, tada niko nije mogao ni pomisliti da će ovaj mali Argentinac harati i ovim natjecanjem, kao i da će postati najbolji igrač stratosfere. Nakon 57 odigranih utakmica, postigao je 37 golova, te osvojio tri Lige prvaka, to je njegova zaista impresivna statistika. 
Imao je priliku igrati protiv svih najboljih momčadi u Europi: Manchestera, Chelsea, Liverpoola, Bayerna, Intera, Madrida... No, u svojoj bogatoj karijeri, nije još nijednom zaigrao protiv drugog najboljeg kluba u Europi po broju trofeja, Milana. Imao je priliku protiv Rossonera igrati u Gamper kupu, ali nijednu službenu utakmicu nije odigrao. 
Otkada je Messi u klubu, Barcelona je odigrala 2 utakmice s Milanom. U sezoni 2004/2005 u grupnoj fazi, Messi je boravio na klupi gledajući sjajnog Ronaldinha u 4. kolu Lige prvaka protiv Milana. Naredne sezone propušta meč zbog ozlijede.
Najbolji strijelac u posljednjim izdanjima Lige prvaka
Pep Guardiola će odlučiti hoće li Leo Messi imati priliku za svoj debi protiv Rossonera. Protiv Real Sociedada, na Anoeti, Messi nije igrao otpočetka. Zbog nepovoljnog rezultata iz te utakmice za očekivati je Messijev debi protiv Milana s obzirom da se radi o igraču koji je najbolji strijelac ovog natjecanja u prošloj sezoni, ali i u posljednih nekoliko, kada se zbroje svi golovi.
Messi je u sezoni 2008/2009 postigao 9 golova, u 2009/2010 8, 2010/2011 postiže 12. Ništa nije nemoguće za najboljeg igrača planete, za očekivati je njegove majstorije i protiv Milana.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...