četvrtak, 18. kolovoza 2011.

Pique: "Mourinho uništava nogomet"


Na konferenciji za novinare nakon sinoćnjeg meča Superkupa Španjolske protiv Reala iz Madrida, Barcelonin branič Gerad Pique je optužio madridskog trenera za uništavanje prekrasne igre:
- Mourinho uništava španjolski nogomet. Ljudi su u potrazi za krivcima, ali oni su u Madridu. Netko treba pogledati video, analizirati ga i reći tko je kriv.
Ova utakmica bila je samo nastavak onoga što je započelo prošle sezone, gdje su braniči Madrida igrali na granici nasilja. Lijevi bek Reala Marcelo je isključen nakon stravičnog starta nad Cescom Fabregasom; Mesut Ozil i David Villa su također dobili crvene kartone nakon koškanja.
- Nadamo se da će u četvrtak svi govoriti o velikoj utakmici, a ne o gužvi koja je izbila. Ovo nije prvi put da se to događa – tu su uvijek isti ljudi. Netko treba riješiti ovo.
Jose Mourinho je ponovno bio jedan od glavnih učesnika svih incidenata, a bivši prevoditelj Barcelone je fizički napao pomoćnog trenera Blaugrane Tita Vilanovu. Međutim, to nije spriječilo trenera Blancosa da opet gunđa o lošem suđenju.
Pique je pres konferenciju završio riječima da je Marcelo dobio zasluženi crveni karton, koji je bio itekako očigledan.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...