ponedjeljak, 15. kolovoza 2011.

Reakcije Alvesa i Mascherana nakon utakmice


Odigrana je prva utakmica Superkupa Španjolske. Utakmica je završila neriješenim rezultatom (2-2), a golove za Barçu su postigli Villa i Messi. Barcelonin Brazilac, Dani Alves, je u obraćanju novinarima nakon završene utakmice izrazio svoje zadovoljstvo postignutim rezultatom na Bernabeu, jer su igrači pokazali da se fizički osjećaju dobro, unatoč tome što su imali malo vremena za pripreme.
- Bila je to utakmica s ogromnim intenzitetom. Zadovoljan sam radom tima, koji je dobro odigrao sinoć. Došli smo u Madrid s nekoliko igrača, koji su vrlo malo trenirali, i na kraju, dio koji nas je zabrinjavao, a to je bila fizička spremnost, je bio uredu i malo po malo ćemo biti u boljoj formi.
- To je dobar rezultat, s obzirom na to kakvi smo došli u Madrid. Igrati protiv Real Madrida je uvijek teško, ali tim je dobro odgovorio na zahtjeve i odlazimo zadovoljni.
Alves je rekao da će tim biti u boljoj formi za uzvratnu utakmicu, koja se igra u srijedu. Alves smatra da će s više odrađenih priprema biti bolji i moći ostvariti svoj cilj, osvojiti Superkup Španjolske.
Alves je komentirao i igru Lea Messija, koji je autor drugog gola Barcelone na sinoćnjoj utakmici.
- On je fenomen i svaki dan nam pokazuje da je nezaustavljiv. Sinoć nam je još jednom pružio gol, rad i trud i uvijek ćemo biti zahvalni na tome što imamo Messija u našem timu.
Osim toga, govorio je i o debiju Alexisa Sancheza u dresu Barcelone.
- Bio je dosta dobar. Nedostaje mu još da uhvati neke detalje igre tima, ali vremenom će to uraditi. On je igrač visoke kvalitete i došao je u najbolji tim.
Osim Alexisa Sancheza, ove sezone Barceloni će se pridružiti i Cesc Fabregas. Alvesov komentar o svom novom suigraču:
- Zadovoljni smo, jer se konačno završila veoma duga sapunica. I ja sam doživio tu situaciju i to je dosta neugodno za jednog igrača, ali najvažnije je da je sve završeno i da je ovdje. Prije dolaska na Santiago Bernabeu vidjeli smo da je službeno završen njegov transfer.
Mascheranova reakcija nakon utakmice
- Igrali smo dobro i ostvarili dobar rezultat. Postigli smo dva gola na protivničkom terenu i to je uvijek važno. Bili smo svjesni poteškoća koje smo imali zbog nedovoljnih priprema, jer neki od nas su jedva odradili tri treninga s timom.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...