četvrtak, 25. kolovoza 2011.

Barcelona lovi hrvatske Messije: Kampovi u Poreču i Zagrebu pod budnim okom trenera iz Masije

Barcelonin ljetni nogometni kamp traje od 22. do 26. kolovoza u Poreču, i od 29. kolovoza do 02. rujna u Zagrebu, na Savici na na terenima novoosnovanog kluba NK Croatia 98, izgrađenog na temeljima bivše Posavine i Šukerove nogometne akademije.

Ovo je već drugo povijesno gostovanje Barcelone ovog ljeta u Hrvatskoj: Nakon što su uveličali Hajdukov 100. rođendan, sada Barca po prvi put u Hrvatskoj održava svoj nogometni kamp.

Croatia 98 potpisala je trogodišnju suradnju s Barcelonom i ovo im je prvo veliko iskušenje. Zadovoljni su odazivom dječaka, a posebno ih je iznenadilo što se prijavilo mnogo djece iz inozemstva. U porečki kamp došla su i tri japanska dječaka!

"Barcelona je svjetski klub, o tom se ne treba ni pričati, ljudi su odmah prepoznali kvalitetu i ozbiljnost našeg kampa i nadamo se da ćemo zadovoljiti njihove kriterije i da ćemo na kraju svi biti sretni" poručuju članovi uprave kluba Andy Bara, Mijo Babić, Nikola Perica i Nives Babić,
koji su ujedno i organizatori ovog kampa.

"Nije mala stvar doći u kamp gdje vas gledaju vrhunski treneri iz Barcelone, koji sve prate i nadaju se da će u našoj zemlji punoj nogometnih talenata, upravo u ovom kampu prepoznati kvalitetu naših mladih nogometaša, koji će kasnije njima biti od koristi i pridonijeti njihovom klubu."

Za tu priliku Barca šalje "prvu postavu" vrhunskih trenera i legendi njihove omladinske škole: Josea Moratallu, Julia Alberta, Guerrerra Oriola, Pereza Serera Josea, Javiera Marcea i Roberta Diaza. Njima je u Poreču pomagao i Ardijan Kozniku, nekadašnji hrvatski reprezentativac i legenda Hajduka.

Sva djeca su tijekom boravka u kampu osigurana i dobit će diplomu, a oni najbolji i najmarljiviji među njima, trenirat će u omladinskoj školi u Barceloni.

1 komentari:

Pozdrav! Svaka čast na ovakvoj organizaciji! To je velika stvar za promicanje i nas kao države a i nogometa. Drago mi je da imamo ljude s vizijom koji su poduzetni i znaju to realizirati!

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...