utorak, 16. kolovoza 2011.

VIDEO: Igrači po prvi put trenirali na novoj travi Nou Campa


Prva momčad Barcelone je danas po prvi put trenirala na novoj travi Nou Campa. Ovo je inače također bio predzadnji trening prije uzvratne utakmice finala Španjolskog Superkupa protiv Real Madrida...
Skupina pod vodstvom Josepa Guardiole u utorak navečer odradila je trening iza zatvorenih vrata, uoči sutrašnje utakmice koja počinje u 23 sata, a u njoj će se domaćin, Barcelona, suočiti s Real Madridom u sklopu uzvratne utakmice Španjolskog Superkupa. Ovo je bio prvi trening Barcelone na Nou Campu u sezoni 2011/12, ali u isto vrijeme i prvi trening na novom travnjaku koji je ovog ljeta u potpunosti renoviran.
Baš kao i na jučerašnjem treningu, i danas su Pepu Guardioli na raspolaganju bili svi igrači. Tom prigodom, trener je odlučio još više povećati grupu prisutnošću mladih igrača Dos Santosa i Montoye, koji su putovali i na prvu utakmicu u Madridu.
Osim što je Cesc Fabregas stupio na travnjak Nou Campa po drugi put odkad je igrač Barcelone, a prvi put je stupio tijekom svoje prezentacije u ponedjeljak, treba dodati vijest da je Sergio Busquets trenirao normalno s ostatkom grupe. Ovaj trening također je bio upoznavanje Alexisa Sancheza sa Nou Campom, s obzirom da od svog dolaska u Barcelonu još uvijek nije bio na travi ovog velebnog stadiona.
Kao i inače na dan utakmice, skupina vođena od strane Pepa Guardiole će zadnji trening uoči utakmice protiv Mourinhovog tima odraditi u srijedu ujutro. Trening će se održati također na Camp Nou, iza zatvorenih vrata, s početkom u 11 sati i 30 minuta.

FOTO:







0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...