nedjelja, 21. kolovoza 2011.

Deco: ''Messi igra kao Ronaldo, Romario i Ronaldinho zajedno''


Bivši veznjak Barcelone i Chelseaja Deco je zadivljen igrom Lea Messija i Barcelone, te ju smatra gotovo savršenom...
Deco redovno biva izvještavan o svemu što se događa u Barceloni dok se zabavlja u Brazilu, a najviše zahvaljujući Leu Messiju. ''Barcelona je odlična momčad. Prvo, zbog toga što igraju na razini koja je daleko iznad drugih klubova, a drugo zato što imaju Messija,'' rekao je u intervjuu za časopis 'Don Ball'.
Za Deca, Barcelona je izbrusila savršenstvo, te vjeruje da će, unatoč prikazanoj razini, još dugi niz godina ostati na vrhu. ''Nitko ne može reći koliko će dugo oni funkcionirati kao momčad, ali ja sam mišljenja da je pred njima još nekoliko godina na vrhu. Mislim da će u sljedeće dvije ili tri sezone još uvijek igrati na istoj razini,'' kazao je. Ipak, dodao je da je prirodna tendencija da velike momčadi oslabe i ranije, iako žele da se to dogodi što je kasnije moguće.
On je također imao samo riječi hvale za svog bivšeg suigrača i dobrog prijatelja, Lea Messija. Bivši igrač Barcelone osjeća pravu pobožnost prema Messiju, kojeg smatra jednim od velikana. ''Messi je jedan od najvećih napadača u povijesti kluba. Postiže pogotke poput Romarija i Ronalda, a s druge strane, postiže ih spektakularno kao Ronaldinho. On ima sve u jednom: igru za 10 a ruši rekorde svih strijelaca. Na putu je da postane najbolji ikada zbog svoje učinkovitosti i tehničkih kvaliteta,'' dodao je.
Deco je prokomentirao i Barceloninog vječnog rivala, Real Madrid, za kojeg je upozorio da će u nadolazećoj sezoni biti u jednom od najboljih izdanja. ''Možda nećemo moći računati na Xavija u tolikoj mjeri kao do sada, a on je jedan od ključnih igrača u kreiranju napada Barcelone. A da stvar bude još gora, ove godine će Real igrati još bolje nego prošle,'' završio je Deco.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...