srijeda, 17. kolovoza 2011.

Povratak igrača sa Svjetskog U20 prvenstva upotpunio grupu

Reprezentativci iz Barcelone B koji su sudjelovali na Svjetskom U20 prvenstvu treninzima su se vratili u srijedu. Eusebio je zato bio u mogućnosti odraditi trening s cijelom momčadi, a nedostajali su jedino ozlijeđeni Soriano, Illie i Muniesa...
Sergi Roberto, Marc Bartra, Cristian Tello, Carles Panas i Kiko Femenia su se pridružili današnjem treningu Barcelone B. Svi oni vratili su se nakon nastupa za Španjolsku reprezentaciju na Svjetskom U20 prvenstvu u Kolumbiji, gdje su izbačeni nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Brazila.
Ovo je bio prvi trening na kojem je Eusebio Sacristan imao gotovo sve svoje igrače na okupu, nakon što je, tijekom predsezone, nedostajalo mnogo igrača zbog nastupa na Europskom U21 prvenstvu, Europskom U19 prvenstvu i Svjetskom U20 prvenstvu, a neki od igrača su nedostajali i zbog treniranja sa prvom momčadi. Ovaj prvi zajednički trening sastojao se od različitih vježbi i kratkih utakmica čiji cilj je bio poboljšati zajedničko funkcioniranje među igračima.
Na treningu je ipak nedostajalo nekoliko igrača, Jonathan Soriano, Muniesa i Illie, koji se još uvijek oporavljaju od svojih ozlijeda, te Montoya i Jonathan Dos Santos, koji treniraju s prvom momčadi. Nitko od navedenih igrača se nije pojavio ni na prvom fotografiranju u novoj sezoni.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...