petak, 19. kolovoza 2011.

Joan Gaspart: "Mourinho je dvolična osoba"


Joan Gaspart vjeruje da je trener Real Madrida, Jose Mourinho, dvolična osoba, nakon kontroverznih situacija koje su obilježile uzvratni susret Superkupa između Barcelone i Reala na Nou Campu.
Mourinho je udario Barçinog asistenta Titu Vilanovu, kada je napetost kraj aut linije dosegla vrhunac nakon što je Marcelo dobio izravni crveni karton zbog divljačkog starta nad Fabregasom. Igrači Pepa Guardiole su pobijedili u uzvratnoj utakmici sa 3:2 i tako osvojili Super kup, i Gaspart je upitan da prokomentira Mourinhovo ponašanje tijekom incidenta kraj aut linije.

"Mourinho je dvoličan. On se pretvara kada je u pitanju nogomet, ali to nije njegov normalan način življenja izvan nogometa. Čak je i Real izgleda zadovoljan sa njime, ali ja to stvarno ne razumijem," rekao je Gaspart za COM radio. "Ovo nije Mourinho kojeg ja poznajem," dodao je.

Govoreći o napadu na Vilanovu, Gaspart je rekao: "Ovo nije normalno. Ne mogu se sjetiti kada je neki trener napao drugog trenera."

Mediji u Španjolskoj sugeriraju da Barcelona neće podnijeti prijavu protiv Mourinha zbog njegovog ponašanja tijekom masovne tučnjave koja je izbila, ali ovo još nije službeno potvrđeno.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...