petak, 19. kolovoza 2011.

Dani: "Pep Guardiola je pozitivna osoba"



Branič Barcelone Daniel Alves pohvalio je ponašanje svog trenera Guardiole za vrijeme uzvratnog ogleda španjolskog Superkupa. Pred kraj dvoboja nastala je velika gužva na rubu igrališta, tri igrač su isključena, ali katalonski strateg je cijelu situaciju promatrao s velikom mirnoćom.
Uzvratna utakmica španjolskog Superkupa između Barcelone i Real Madrida u posljednjim je minutama donijela scene kojima nije mjesto na nogometnim travnjacima. Svemu je prethodio prekršaj Marcela na Fabregasu, a potom se veći dio obje momčadi krenuo naguravati. Svoj obol "nemirima" dao je Jose Mourinho, no strateg katalonske ekipe ostao je miran.
"Ako ste negativni onda radite negativne stvari. No, ako ste pozitivni, poput Guardiole koji podupire borbu na nogometnom terenu i pravi nogomet, onda je situacija mnogo bolja," rekao je Dani Alves za službenu televizijsku postaju katalonskog giganta. Potom se osvrnuo i na oba dvoboja Superkupa:
"Činilo se da će Madriđani doći do naslova jer su imali sjajnu predsezonu, dok mi nismo odavali dojam da smo u tako dobroj formi. Možda i nismo spremni poput njih, ali smo veoma kvalitetni. Pobjeda u ovom natjecanju za nas je veoma važna." Branič europskog prvaka tako je iznio mišljenje svlačionice, a kao i njegovi suigrači nada se novoj uspješnoj sezoni.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...