nedjelja, 21. kolovoza 2011.

FC Anzhi Makhachkala nudi Alvesu 15 milijuna € godišnje


Ruski klub FC Anzhi Makhachkala je spreman da ponudi Barceloni odličnu ponudu za Danija Alvesa. Klub koji igra u ruskoj Liga Premier želi vidjeti Alvesa u svom dresu, a iznos koji su spremni platiti za ovog Brazilca se kreće između 35 i 40 milijuna eura. Alves bi igranjem za ovaj klub zaradio 15 milijuna eura godišnje.
Predsjednik FC Anzhija, Suleiman Kerimov, koji zauzima 118. mjesto na listi najbogatijih ljudi svijeta, želi ojačati svoj tim, koji već računa na nekoliko poznatih igrača. Neki od njih su bivši igrač Real Madrida, Roberto Carlos, aktualni kapetan tima, te bivši igrač Chelsea, Yuriy Zhirkov. Osim toga, ovog ljeta su pokazali veliko interesovanje za dovođenjem Samuela Eto'o-a , bivšeg Barçinog i aktualnog igrača Intera, a nadaju se da će se ovaj transfer uskoro ostvariti.
Unatoč vrtoglavim iznosima koje su spremni platiti Alvesu, izvori bliski Brazilcu tvrde da će on teško otići iz Barcelone. 27-godišnji Brazilac je u ožujku produžio svoj ugovor s Barçom do lipnja 2015. godine, a njegova otkupna klauzula iznosi između 90 i 150 milijuna eura, s smanjivanjem za 25 milijuna svake nove sezone.
Alves se osjeća veoma dobro i sretan je u Barceloni, gdje ga mnogo cijene i suigrači i trener i je jedan od ključnih igrača na terenu. Došao je u Barcelonu 2. srpnja 2008. godine iz Seville i ovo će biti četvrta sezona u dresu Barçe i ne želi mijenajti sredinu, bez obzira na visinu ponude ruskog kluba.

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...