petak, 19. kolovoza 2011.

Mourinho Barcelonu nazvao 'Malim timom'


Madridski šef Jose Mourinho je na samom početku ove sezone nastavio  tamo gdje je stao na kraju prošle. Nakon poraza njegovog tima od najbolje svjetske momčadi Barcelone, Mourinho je ovu katalonsku ekipu nazvao 'Malim timom'.
88 minuta utakmice su bez ikakve sumnje predstavljali veličanstven nogometni spektakl u režiji vjerojatno dvije najbolje ekipe u Europi u ovom momentu. Sve to zasjenila je gužva u zadnjim minutama meča, nakon što je Marcelo prethodno krvnički startao na Barcinu ovoljetnu pridošlicu Cesca Fabregasa.
Usprkos tome što su igrači Barcelone, koji su se, kako neki kažu, tek neki dan vratili s plaža, ponovno savladali Real Madrid i pokazali da su jača momčad, Special Five je opet dao provokatorske komentare:
- Došli smo ovdje igrati. U drugom poluvremenu nije bilo dječaka koji dodaju loptu, a to je nešto što je tipično za male timove kada su u poteškoćama.
Što sve nećemo čuti od tog čovjeka...
Davno je najbolji veznjak svijeta Xavi Hernandez rekao da će svi pamtiti Pepa Guardiolu kao odličnog trenera i čovjeka, a to neće biti slučaj s Mourinhom. I zaista će biti tako!
Dok se Guardiola i njegova momčad ponašaju džentlmentski, gospodski nakon poraza od najljućeg rivala u finalu Kupa, to Madrid sinoć nije učinio jer ih je odmah poslije zadnjeg sučevog zvižduka u svlačionicu pozvao, tko drugi nego Jose Mourinho.
Ponovno se pokazalo da je Special Five 'stručnjak' za traženje alibija nakon poraza, a sada su mu zasmetali spomenuti dječaci. Bez obzira na sve što izađe iz usta ovog Portugalca jedno je sigurno: Barcelona je daleko bolja momčad od Madrida i Barcelona je gospodski klub što Madrid nikada neće biti!

0 komentari:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...